Bliv en del af

en reel forandring i dag

Bæredygtighed på tværs af din forsyningskæde

Har din virksomhed en grøn ambition? I dagens verden er bæredygtighed ikke bare en trend - det er et ansvar, vi alle deler. Mens mange virksomheder arbejder hen imod bæredygtige praksisser inden for materialer og energiforbrug, er der stadig meget at gøre, især når det kommer til tung transport.

Den tunge transportindustri spiller en betydelig rolle i kulstofemissioner og partikelforurening, hvilket påvirker både klimaet og den lokale luftkvalitet. For at nå miljømål og offentlige reguleringer er det afgørende at reducere disse emissioner. At integrere bæredygtighed i dine daglige operationer skaber ikke kun langvarig værdi og sikrer fremtidig vækst, men gavner også de lokalsamfund, hvor du opererer.

Udnyt fordelene ved vedvarende brændstoffer

Uanset om din virksomhed har etableret sine egne miljømål eller forpligtet sig til Science Based Targets, vil arbejdet med at reducere drivhusgasemissioner skabe troværdighed. At skifte din fossile brændstof til f.eks. HVO100 fornybar diesel vil have flere fordele:

 • Det vil ikke koste dig ekstra tid eller nye udstyr
  HVO100 fornybar diesel er fuldt kompatibel med din eksisterende flåde. Det tager kun fem minutter at skifte!
 • Du kan sætte et mål, der passer til din virksomhed og økonomi
  Det er muligt at blande HVO100 med almindelig diesel og gradvist øge iblandingen over tid.
 • Ydelsen vil blive forbedret
  HVO100 har en renere forbrænding, og brændstoffet kan hjælpe med at forbedre drift, eliminere risikoen for tilstoppede filtre og sikre problemfri drift i længere tid.

Biofuel Express Insight 
Bæredygtighed på den nemme måde

Biofuel Express Insight giver nemt overblik over brændstofforbrug, fuld gennemsigtighed og dokumentation med bare et par klik.

Formålet er at give fuldt indblik og dermed fungere som et redskab til at reducere deres klimapåvirkning samt dokumentere de opnåede CO2-besparelser. På denne måde kan kunderne imødekomme dagens og fremtidens øgede miljø- og klimakrav:

 • Følg CO2-reduktionerne
 • Spor brændstofforbruget i realtid
 • Download bæredygtighedsrapporter
 • Indblik i råvarer og deres oprindelse

Vores rådgivere kan hjælpe dig

At reducere en forsyningskædes CO2-udledning og få dine leverandører til at forpligte sig til dine klimamål er ikke en nem opgave.

Du skal være opmærksom på de mest bæredygtige alternativer til fossile brændstoffer, der er tilgængelige på markedet, sikre, at dine leverandører har adgang til disse teknologier, beregne de økonomiske konsekvenser af "at gå grønt" og forstå, hvilken indvirkning det vil have på omkostningerne ved det endelige produkt.

Du skal også sikre dig, at disse alternativer virkelig er bæredygtige og stemmer overens med din virksomheds bæredygtighedskriterier og bidrager til at nå dine klimamål.

Vi kan hjælpe dig med at danne et forretningsgrundlag for at reducere CO2-udledningen i din forsyningskæde. Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig for at få mere at vide om din virksomhed.

Du vil modtage en komplet oversigt over de vedvarende alternativer til fossile brændstoffer, miljøgevinster, prissætning og tilgængelighed samt indsigt i vedvarende energimarkedet til at opbygge en langsigtet bæredygtighedsstrategi.

Konsultationen med vores rådgivere er gratis, og udfyldelsen af formularen er uforpligtende.

Opnåede CO2-reduktioner på tværs af vores kunder i 2022

0
Ton CO2-reduktion
0%
Total CO2-reduktion
0
Personers årlige CO2-emissioner

Er du klar til at starte den grønne omstilling?