Din leverandør af  
fossilfrit brændstof

Grønt brændstof til virksomheder

Biofuel Express er en førende distributør af 100% fossilfrie brændstoffer, såsom HVO100 Renewable Diesel og B100 Biodiesel RME Premium. Vores kunder er virksomheder, der tilbyder miljøvenlig transport til kunder med høje krav til miljøet og CO2-reduktioner.

Hos Biofuel Express får du en partner, der leverer markedets bedste produktkvalitet og professionel teknisk og lovgivningsmæssig rådgivning. Derudover får du ekstra værdi gennem adgang til den nødvendige viden og miljødokumentation, der overholder kundens miljøkrav og dokumenteres individuelt. Vores certificerede kvalitets- og miljøledelsessystemer sikrer høje standarder fra første ordre til kontinuerlig levering.

På leverandørsiden samarbejder vi med nogle af verdens førende producenter af biobrændstof. Produkterne er af højeste kvalitet og opfylder alle EU's kriterier for vedvarende brændstoffer. De opfylder også kravene fra de største motorproducenter, såsom Scania, Volvo, Mercedes og MAN.

Læs mere om fordelene ved vores kvalitetsbiobrændstof.

Opnåede CO2-reduktioner på tværs af vores kunder i 2022

0
Ton CO2-reduktion
0%
Total CO2-reduktion
0
Personers årlige CO2-emissioner

Er du klar til at starte den grønne omstilling?

Biofuel Express 
Overblik

Biofuel Express stræber efter at være den største biobrændstofspecialist samtidig med at reducere CO₂-emissioner for vores kunder i transportsektoren.

Missionen er at øge tilgængeligheden af biobrændstoffer på markedet ved at kombinere indsigt i motorer, biobrændstofprodukter og lovgivning til målrettet salg af lavkulbrint biobrændstof til gavn for både bus- og lastbilskunder og for miljøet.

Vi specialiserer os i at konvertere busser og lastbiler fra diesel til 100% fossilfri drift og har leveret biobrændstoffer til lastbiler og busser i over 15 år. Vi har udviklet tætte og langvarige partnerskaber med vores kunder. Vores fortsatte ambition er at være kundens naturlige valg af leverandør.

Biofuel Express 
Resultater

Som kunde hos Biofuel Express modtager du personlig service. Vores specialister deler deres viden og erfaring fra biobrændstofsindustrien for at skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed, forbedrer brændstoføkonomien og øger din konkurrenceevne.

Biofuel Express blev grundlagt i 2008 og har været en af pionererne på det skandinaviske marked for 100% ikke-fossile brændstoffer. Med 15 års erfaring og gennem talrige konverteringer fra fossile til ikke-fossile brændstoffer er virksomheden blevet en førende distributør af 100% ikke-fossile brændstoffer i Skandinavien for både offentlig transport og fragtvirksomheder, blandt andet på grund af et stærkt netværk af stationer til tunge lastbiler på strategisk nøglepositioner til konkurrencedygtige priser.

Vores fokus er på 100% biobrændstofsmarkedet, da vi brænder for de positive miljømæssige virkninger af vedvarende brændstoffer.