Et bredt udvalg af fordele med

Biofuel Express Card

Vælg den rigtige løsning for dig

Biofuel Express Card

Med et Biofuel Express-kort får du adgang til et netværk af nye ubemandede stationer specielt designet til lastbiler og busser. Gennem vores kortacceptaftaler får du adgang til et stationsnetværk med mere end 100 stationer i hele Sverige og Danmark.

Efter hver afregningsperiode modtager du en samlet faktura, specificeret pr. kort og tankning.

Kortet giver også mulighed for at få et overblik over dit samlede brændstofforbrug og den samlede CO2-reduktion.

Ansøg om Biofuel Express Card

Biofuel Express 2-kortsystem

Biofuel Express' 2-kortsystem er designet til virksomheder med flere køretøjer, der betjenes af forskellige førere. Din virksomhed vil blive udstyret med to forskellige typer kort - ét tilknyttet hvert enkelt køretøj og ét udstedt til hver chauffør.

For at tanke op skal både kortet og PIN-koden til chaufførkortet bruges. Dette ekstra lag af sikkerhed sikrer øget beskyttelse, hvis et af kortene kommer i de forkerte hænder.

Ud over at give et overblik over samlet brændstofforbrug og CO2-reduktioner tilbyder den 2-korts løsning også muligheden for at spore, hvilken chauffør der har tanket hvert køretøj.

Ansøg om Biofuel Express Card

Tankning eller levering?
Du bestemmer

Vi gør det nemt for dig at få adgang til vores brændstof. Du kan tanke din tank på en af vores mange tankstationer i Sverige og Danmark, eller hvis du foretrækker det, kan vi også levere HVO100 Renewable Diesel direkte til din egen tank (bulk) gennem vores robuste distributionsnetværk.

Uanset dit valg sikrer vi en sikker levering.

Bestil brændstofkort

For at blive Biofuel Express-kortkunde skal du ansøge om en virksomhedskonto.
Udfyld din kortansøgning og ansøg om en konto med det samme.

Kontaktinformation

Name(Påkrævet)

Kortspecifikation

Untitled(Påkrævet)