Reduceringsforpligtelserne tilbyder nye muligheder for din virksomhed

16. januar 2024
3 minutes read

Vi er glade for at dele betydningsfulde opdateringer vedrørende bæredygtige brændstoffer og deres indvirkning på din rejse mod at opnå CO2-reduktionsmål. Fra januar 2024 har der været en bemærkelsesværdig ændring i dieselreduktionsforpligtelserne i Sverige – et skift fra de tidligere 30,5% til 6%. Denne ændring udgør en udfordring for virksomheder, der er forpligtet til CO2-reduktionsmål og understreger behovet for alternative, fossilfri brændstoffer.

Grundet vigtigheden af at gøre bæredygtige valg tilgængelige, er Biofuel Express begejstret for at annoncere en betydelig priskorrektion. Vi har sænket prisen med mere end 5 SEK per liter, hvilket sikrer, at både traditionel diesel og HVO100 Renewable Diesel nu er næsten på samme niveau hvad angår omkostninger. Dette strategiske træk er designet til at styrke vores kunder i at fortsætte med at opfylde deres CO2-reduktionsmål uden at gå på kompromis med deres budgetmæssige overvejelser.

HVO100 Renewable Diesel – en nem overgang for at opnå dine CO2-reduktionsmål
På grund af reduceringsforpligtelsen kan det være udfordrende at opnå dine aftalte CO2-reduktioner, uanset om de er interne mål eller mål, der er fastsat af dine kunder. For at imødekomme dette anbefaler vi at overveje en overgang til HVO100 Renewable Diesel.

Med sin sammensætning af vedvarende diesel skiller HVO100 sig ud som et kraftfuldt værktøj til at opnå højere CO2-reduktionsmål og tilbyder en vej til en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid. Dette avancerede vedvarende brændstof tilbyder talrige fordele, herunder miljømæssige fordele og forbedret motorydelse. Ved at skifte til HVO100 reducerer du ikke kun din CO2-udledning, men bidrager også til en mere bæredygtig og miljøvenlig transportindustri.

Ved at skifte fra konventionel diesel til HVO100 Renewable Diesel opfylder du ikke kun dit CO2-reduktionsmål; du overgår det med betydelig margin. Mens almindelig diesel kun består af 6% fossilfrit indhold, reducerer HVO100 Renewable Diesel dine CO2-emissioner med op til 90%.

Biofuel Express: Redefinerer bæredygtighed
Som pionerer inden for den bæredygtige brændstofindustri er vi forpligtede til at støtte dine bestræbelser på at opnå meningsfulde CO2-reduktioner. Overgangen til HVO100 Renewable Diesel præsenterer ikke kun en mulighed for at opfylde mål, men for at overstige dem med et renere, grønnere brændstofalternativ.

For yderligere detaljer, skræddersyede konsultationer eller støtte til overgang til HVO100 Renewable Diesel, er det dedikerede team hos Biofuel Express klar til at assistere dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

"*" indikerer påkrævede felter

Hidden